Jak nazywa się olej o żółtym zabarwieniu wykorzystywany np. w szamponach do włosów?
Otrzymywany jest z nasion krzewu o tej samej nazwie i posiada właściwości odżywcze i natłuszczające, dlatego jest chętnie wykorzystywany w kosmetykach. Ten ciekły wosk jest świetnie wchłaniany przez skórę i skutecznie zapobiega jej wysuszaniu, a także pomaga w przypadku poparzeń słonecznych, czy leczeniu wyprysków. Czy wiesz jak brzmi nazwa tego olejku?

Ciekawy artykuł? Podziel się nim ze znajomymi.
Podobne tematy
O tym rozmawiacie
Hit dnia
Od zawsze zwracano uwagę na to, jak wyglądają kobiece oczy. Uwodzicielskie spojrzenie jest bowiem jednym z atutów, którego nie sposób przecenić i trudno nie pozazdrościć. Przecież to właśnie w oczach...
Najczęściej czytane
Ostatnie komentarze
-
(3)
Kiedyś miałam, ale bez zachwytu...
-
(1)
Odradzam samodzielnej zabawy. Lepiej wybrać się do fryzjera...
-
(1)
To straszne jak wygląda się jak jakieś słabe monstrum
-
(4)
Tak jest zawsze że osoba która ma proste włosy chce mieć kręcone a ta która ma kręcone chce mieć proste.
-
(1)
Ja robię sobie z jogurtu i owsianki taką nawilżająco-oczyszczającą.Polecam bo działa!































Dodaj komentarz