Jak nazywa się składnik wykorzystywany w kosmetyce nazywany witaminą A?
Ma on działanie stymulujące odnowę komórek, regeneruje skórę właściwą, przeciwdziała procesom starzenia i redukuje zmarszczki, dlatego znajdziemy go w składzie wielu kremów przeznaczonych do cery dojrzałej. Z innych korzyści płynących ze stosowania produktów z jego zawartością jest fakt, iż rozjaśnia on przebarwienia i przyspiesza złuszczanie się naskórka, dzięki czemu cera wygląda młodziej. Czy wiesz jak nazywa się ten składnik?

Podobne tematy
O tym rozmawiacie
Hit dnia
Najczęściej czytane
Ostatnie komentarze
-
(3)
Kiedyś miałam, ale bez zachwytu...
-
(1)
Odradzam samodzielnej zabawy. Lepiej wybrać się do fryzjera...
-
(1)
To straszne jak wygląda się jak jakieś słabe monstrum
-
(4)
Tak jest zawsze że osoba która ma proste włosy chce mieć kręcone a ta która ma kręcone chce mieć proste.
-
(1)
Ja robię sobie z jogurtu i owsianki taką nawilżająco-oczyszczającą.Polecam bo działa!





























Dodaj komentarz